Gatukonst i Lagos, Portugal

Dessa konstverk har någon målat på en vägg på en gata i staden Lagos. I Portugal är gatukonsten utbredd och mångsidig. Porträtten av de tre personerna är magnifika och spännande. I Lissabon finns allt från storslagna muralmålningar till graffitti eller enklare verk som skapats av impuls, kan man tänka sig. Konstnärerna bjuder på sin konst till var och en som släntrar ner längs gatan. Stadsbilden blir levande – det mänskliga uttryckt rakt ut bland folket och ofta på alldeles eget initiativ tycks det.

Om admin

Jag har ett stort intresse för omvärlden, människor och ideologiska, etiska frågor. Mitt hjärta slår för kultur - språk, konst, teater, litteratur och musik. Äkthet värderar jag högt, det falska eller konstlade blir ofta aniti- eller ickeintellektuellt. Det sanna, det riktiga, det vackra och det svåra tilltalar mig. Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men har också bott i Västerås, San Diego, Nya Zeeland, Montréal, London och Paris. Jag tror på att nytänk, eftertänksamhet och förtänksamhet är viktigt för framgång, samförstånd och livslust.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.